måndag 15 april 2013

Helgen som gick

Då blev det en mässa till. Kanske inte en högmässa men högt i tak blev det iaf hela dagen. Efter att förra helgen varit på fiskemässan och inköpt lite nya pryttlar som kanske inte saknades men kändes välbehövda så blev det en tur till Göteborg tillsammans med Netto gänget för att trivas en stund på Ör o Whiskey mässan. Väntan i kön blev väl kanske inte riktigt så lång som befarat men tog iaf 1 timme att komma in.
I väntans tider.

Väl inne så var det till att börja med helt ok. Mycket folk men man tog sig ledigt fram dit man ville, o det var ju till varje utställare...... Efter några riktigt fina öl o en god rom så blev det en liten lunch macka.
Gotteligott.

Efter det fyllde det snabbt på med en himla massa folk o det började bli svårt att ta sig fram så vi beslöt enhälligt att vi gjort vårt på mässan för denna gång.

Trångt, trångt att ta sig fram.
 

Då bar det av till Jonas för en härlig kväll med bastu, god mat, lite mer öl o en massa bordshockey. Vi blev totalt utklassade allihop av allas våran Magnus Högberg som slog oss alla utan pardon. Blir nog att träna lite till nästa gång. Han hade tydligen en fusk app.......

Jonas in action.

Söndgen blev lugn........
Tjinge ling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar